23948sdkhjf

Parker Hannifin udvider sortimentet af pneumatiske lineære drev med den nye OSP-L-serie

Automatik 2010: Parker Hannifin har udvidet sit sortiment af afprøvede pneumatiske lineære drev fra Origa til også at omfatte den nye OSP-L-serie, som kan ses på Automatik 2010.
Serien er konstrueret til at opfylde kravene til højeste tæthed og er derfor blevet udstyret med et PU inderbånd. Det udvendigt hårde stålbånd giver beskyttelse mod ydre forurenende stoffer. Profilrøret på OSP-L er kompatibelt med alle de eksisterende OSP systemkomponenter.

Takket være kombinationen af et indre polyurethan tætningsbånd og et ydre ståltætningsbånd, som tætner for udefra kommende partikler, kan OSP-L anvendes inden for en bred vifte af forskellige applikationer og samtidig opfylde de højeste krav til minimum lækage, lavt slid og lang levetid.

Den grundlæggende OSP-L-model har allerede en indvendig lineær glide guide. Men afhængigt af de særlige krav, som de forskellige applikationer stiller, kan OSP-L også være forsynet med en Slideline ekstern glideleje guide eller en Starline ekstern recirkulerende kugleleje guide. Som den allerede afprøvede OSP-P-serie, er den nye OSP-L- en letvægtsserie udformet med et fladt layout og funktioner så som fleksibel lufttilslutning og mulighed for integrerede 3/2-vejs ventiler.

Sortimentet af tilbehør omfatter også forskellige beslag til slæden samt inversion montering af slæden. Hertil kommer Duplex- og Multiplex udstyr, som gør sammenbygningen af flere lineære drev muligt. En bred vifte af befæstelsesbeslag gør det let og fleksibelt at montere OSP-L i forskellige positioner. I forbindelse med standard magnetstemplet, de fleksible aftastere samt de variable mekaniske stop, kan OSP-L aftastes og overvåges med et stort antal stoppositioner. OSP-L kan fås med følgende stempeldimensioner fra Ø 25 til Ø 63 mm og en slaglængde op til 6000 mm.

Mød Parker Hannifin på stand nummer B1302.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484