23948sdkhjf

KSB køber sig ind hos drev-producent

Tyske KSB AG, som i Danmark repræsenteres af Grønbech & Sønner A/S, har netop erhvervet aktiemajoriteten i Itaco/Reel s.r.l.
KSB har arbejdet sammen med Itaco/Reel som leverandør af komponenter - og har været samarbejdspartner i forbindelse med udvikling af integrerede el-drev til pumper - i mere end fem år.

Med interessen i den italienske drevspecialist sikrer KSB fremtidens nøgleteknologier, og de samlede driftsomkostninger minimeres væsentligt samtidig med, at miljøet belastes mindre. I Danmark er KSB repræsenteret af Grønbech & Sønner.

Udvikling af pumpedrev førte til yderligere samarbejde
Med nye teknologiske tilgange for motor- og drevløsninger har firmaerne tidligere udviklet et pumpedrev bestående af en el-motor med integreret frekvensomformer og styring, som overholder selv de skrappeste krav i EU direktivet 2005/32/EC for højeffektmotorer.

Elektriske motorer for såvel pumper som kompressorer står for størstedelen af energiforbruget i industrien. Dette har ført til stadigt voksende krav om energibesparende væsketransportsystemer. Udviklingen af sådanne systemer er af strategisk betydning på pumpemarkedet og dermed også for KSB.

Itaco/Reel kan se tilbage på 25 år som leverandør af kundespecifikke automatiserings- og drevløsninger til det internationale marked og fem års samarbejde med KSB.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113