23948sdkhjf

Kolster Hesa-Tek henter største ordre i mands minde

Et halvt hundrede kedelanlæg fra Aalborg Industries skal udstyres med røggasspjæld fra Kolster Hesa-Tek, der dermed lander den største ordre nogen sinde.
Hos Kolster Hesa-Tek har man i mange år haft røggasspjæld og varmevekslere som omdrejningspunkt i sin forretning.

Hundredevis af leveringer af begge dele i både ind- og udland er det efterhånden blevet til. Nu har Kolster Hesa-Tek modtaget den største ordre i virksomhedens historie.

Mangeårigt samarbejde bar frugt
Aalborg Industries har i mange år været en vigtig samarbejdspartner for Kolster Hesa-Tek og har i tidens løb lagt en række mere eller mindre omfattende ordrer hos virksomheden. Det samarbejde er intensiveret i løbet af de sidste seks-syv år.

- Det er nok blevet til levering af 40 store spjæld i størrelsesordenen DN2500 mm – DN3500 mm – især til de kedelanlæg Aalborg Industries har leveret til montering på Mærsks containerskibe på Lindø, fortæller Knud Erik Brixen om samarbejdet, der nu er årsagen til, at en 8 mio. kr. ordre er landet på Bøgballevej i Løsning.

Når det regner på præsten….
Aalborg Industries har tidligere afgivet bud på 53 kedelanlæg til levering i Korea. Et tilbud, der inkluderede røggasspjæld fra Kolster Hesa-tek. Heldigvis for Kolster Hesa-tek løb Aalborg Industries med sejren i budrunden og kan dermed efter længere tids hårdt arbejde hilse kæmpeordren velkommen.

- Vi fik hurtigt afsluttet forhandlingerne med Aalborg Industries, og de første røggasspjæld blev skibet afsted til Korea allerede tilbage i februar, fortæller Knud Erik Brixen om millionordren, der omfatter levering af ikke mindre end 106 røggasspjæld i størrelsesordenen DN1700 mm – DN3600 mm og monteret med el-gear fra AUMA rekvireret hos Grønbech & Sønner.

Kolster Hesa-Tek pakker selv spjældene på adressen i Løsning, hvorefter de sendes til en udskibningshavn, som fx Århus eller Hamborg for at tage den lange tur med båd til Korea.

Knud Erik Brixen forventer, at de sidste spjæld leveres medio 2012.

Læs mere om Kolster Hesa-Tek
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094