23948sdkhjf

Bi-Tech klar til næste skridt

En nyetableret bestyrelse med erfarne kræfter skal sikre fortsat vækst og fremgang for Bi-Tech for Sønderborg-virksomheden.

2016 har været et godt år for Bi-Tech. Sønderborg-virksomheden, der er en højtspecialiseret pakkeri- og montagevirksomhed, har således formået at fordoble sin omsætning. Det skriver Bi-Tech i en pressemeddelse.

Det stærke momentum skal nu udnyttes til at skabe yderligere vækst, og med en nyetableret professionel bestyrelse og en god start på 2017 er der for alvor kommet gang i hjulene hos Bi-Tech.

– Vi har haft en rigtig god udvikling på både omsætning og indtjening gennem hele 2016, og væksten er fortsat ind i 2017. For os har det derfor været det helt rigtige skridt at få en professionel bestyrelse, som skal være med til at udvikle og implementere en fokuseret vækststrategi for Bi-Tech ApS. For at kunne opfylde vores kunders kvalitetskrav, er vi også ved at implementere en ISO 9001-certificering, der bliver afsluttet i august, siger administrerende direktør Jonny Schlaikjer, der i 2011 grundlagde virksomheden.

Den nye bestyrelse udgøres foruden Jonny Schlaikjer og hans søn Jesper Schlaikjer, der er daglig leder i Bi-Tech, af to erfarne medlemmer. Bestyrelsesformand Kjeld Kückelhahn har således mange års global erfaring inden for bestyrelsesarbejde samt produkt- og forretningsudvikling, imens advokat Vivi Muurholm fra Advokathuset Muurholm ligeledes har erfaring fra flere bestyrelser.

Bi-Tech har cirka 27 medarbejdere og servicerer en lang række af områdets virksomheder som for eksempel Lodam Electronics, Maersk Container Industri, Linak og OJ Electronics A/S fra lokalerne på Fynsgade i Sønderborg.

– Vi hjælper andre virksomheder, når de for eksempel oplever flaskehalsproblemer som følge af sygdom eller kraftig ordretilgang. Vi får også mere og mere travlt med konsulentbistand i forbindelse med problemløsning, ligesom totaloutsourcing inden for indkøbs- og produktionsstyring skaber travlhed. I takt med travlheden har vi dog fået pladsproblemer, men har nu udvidet lokalerne med yderligere cirka1200 kvadratmeter, så vi er på alle måder helt klar til vækst, slutter Jonny Schlaikjer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063