23948sdkhjf

Underskud tager ikke modet fra Give Stålspær

Det blev til røde tal på bundlinjen hos Give Stålspær i 2009. Resultatet er dog som forventet, og aktiviteten er nu atter stigende.
2009-underskuddet blev på 8,7 mio. kr. og lå dermed langt fra resultatet i 2008, hvor man efter skat hentede et overskud på 10,2 mio. kr.

- Man springer selvfølgelig ikke rundt og klapper i hænderne, når man sætter penge til. Men tallene følger strategi og budget, og derfor er vi faktisk tilfredse efter omstændighederne, siger ejer Torben Larsen til Herning Folkeblad.

Ansætter igen
Han forklarer, at virksomheden har bearbejdet den samme mængde stål, som man gjorde i 2008, og at det dermed er de lavere stålpriser, der har betydet en omsætningsnedgang.

Til gengæld melder Torben Larsen om stigende aktivitet hos Give-virksomheden, og de seneste to måneder har man derfor ansat 15 nye medarbejdere.

Virksomheden producerer stålkonstruktioner til byggesektoren, herunder bærende stålkonstruktioner til landbrugets avls- og produktionsbygninger, industribygninger, søjle- og bjælkekonstruktioner samt komplicerede stålkonstruktioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094