23948sdkhjf

Det sker: Globale afsætningsmuligheder i olie- og gasindustrien

Eksportrådet og Danish Marine & Offshore Group inviterer i samarbejde med Offshore Denmark til et arrangement for leverandører til olie- og gasindustrien.
Repræsentanter fra ni væsentlige olielande samt specialister inden for de to vigtige problemstillinger local content requirements og lokale indkøbsprocedurer vil være til stede, når Eksportrådet, Danish Marine & Offshore Group i samarbejde med Offshore Denmark inviterer til fælles arrangement for leverandørerne til olie- og gasindustrien.

Målet er at skabe en dag med højt vidensniveau, hvor der samtidig omsættes viden til praksis og skabes overblik over afsætningsmulighederne globalt.

One-on-one-meetings
Dagen giver de deltagende mulighed for individuelle møder, hvor man blandt andet kan få afklaring på, hvilke markeder, der er ideelle for den pågældende virksomhed; hvilke kvalifikationskrav, der skal arbejdes videre med, samt hvilke dele af kæden ”fra brønd til tank”, der er penge i – i dag og i morgen.

Eksportrådet vil være repræsenteret med sektorspecialister fra følgende vigtige olielande: Saudi Arabien, De forenede Arabiske Emirater, Rusland, Norge, Storbritannien, Kina, Indien, Mexico og Kasakhstan.

Tid & Sted
Arrangementet afholdes tirsdag d. 7. september 2010, kl. 09.00-15.00 i Eigtveds Pakhus, Udenrigsministeriet, København K.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094