23948sdkhjf

Sidste udkald til fællesstand i Hannover

Der er stadig plads på den danske fællesstand på Hannover Messe - endelig deadline er 10. april.

Der er stadig plads til en håndfuld udstillere på den danske fællesstand, når dørene åbnes til årets udgave af verdens største industrimesse i Hannover.

Messen finder sted den 23. - 27. april, og lige nu er 32 virksomheder tilmeldt fællesstanden, som ligger i messeområdet Industrial Supply.

- Vi er naturligvis glade for at konstatere, at opbakningen til fællesstanden stadig er stor og ser ud til at stige, siger Knud Hareskov.

- I 2017 var vi 35 udstillere, og ambitionen for 2018 var 35-40 virksomheder, siger Knud Hareskov, som er partner i CFU (Center For Underleverandører).

Deadline 10. april
Det er CFU, der sammen med Danmarks Generalkonsulat i Hamburg, Industrisamarbejdet under DI og eksportrådet står bag organiseringen af Den Danske Fællesstand.

Knud Hareskov hører rigtig gerne fra interesserede virksomheder allerede i dag, men sidste chance for tilmelding er 10. april.

Læs også: Vis dig frem på alternativ måde i Hannover

- Vi har heldigvis fået aftalt en fleksibilitet med messeledelsen vedrørende standens areal, så vi kan stadig få plads til tre-fem virksomheder, siger Knud Hareskov.

Kammeratlig mobning
Udover kontakten til tyske og internationale kunder har deltagelse på fællesstanden også en anden kvalitet, og det handler om netværk.

- Vi har med fællesstanden tradition for at medvirke til at opbygge et stærkt netværk mellem virksomhederne på standen, som hjælper hinanden og deler ud af deres erfaring. Det har stor værdi for alle, men særlig virksomheder under opstart eller med begrænset erfaring på det tyske marked har givet udtryk for stort udbytte af samværet med de mange meget erfarne virksomheder på standen, som oftest er meget professionelle og åbne for at dele viden. Ja, og så er der også plads til gå humor og venlig, kammeratlig mobning, siger Knud Hareskov.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079