23948sdkhjf

Ib Andresen Industri opruster i Sverige

Den 1. juni åbnede Ib Andresen Industris afdeling for stålløsninger et salgskontor i Sverige. Kontoret skal udvide og styrke virksomhedens tilstedeværelse på det svenske marked.

Ib Andresen Industri har allerede en solid kundebase i Sverige, som blandt andet inkluderer Elme Spreader, Skab, Haki og Vsab. Men målet er, at kundebasen skal vokse yderligere.

- Vi arbejder målrettet på at opnå vækst på de markeder, vi er på. Vi har kapaciteten, maskinerne og kompetencerne til at gøre en forskel for vores nuværende kunder såvel som kommende kunder. Det er derfor kun naturligt, at vi åbner et kontor i Sverige, hvor vi ser en efterspørgsel efter de stålløsninger, vi kan tilbyde indenfor pladebearbejdning og profilvalsning, udtaler Lars Bohnsen, sales manager for stålløsninger hos Ib Andresen Industri.

Stålløsninger hos Ib Andresen Industri har i forbindelse med etableringen af det svenske kontor ansat Martin Strebel som area sales manager. Han udtaler:

- Jeg glæder mig til for alvor at starte dialog med mulige kunder, for de ydelser, vi tilbyder, er værdiskabende og med til at gøre vores kunder mere konkurrencedygtige. Vi har allerede gode eksempler på, at vi kan skabe værdi på det svenske marked. Med min ansættelse kan vi nå ud til flere.

Martin Strebel har indgående kendskab til stålbranchen, hvor han har 10 års erfaring.

Kontoret er i Båstad, som ligger mellem Halmstad og Helsingborg. Herfra vil hele det svenske marked tilgås.

Ib Andresen Industri har de seneste år haft fokus på kerneydelserne inden for stålbearbejdning samt fokus på strategisk udvalgte markeder, hvor det er de nære markeder som Skandinavien, Tyskland og Storbritannien, som har fået opmærksomhed.

Det nye kontor er ikke tilknyttet stålservicecentrene hos Ib Andresen Industri.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078