23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
ABB A/S
Magnus Örnberg, Sverige, er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Lena Maria Andersson, Sverige.

ABB A/S leverer kraft- og automationsteknologier til forbedring af industrivirksomheders ydeevne.

Babcock & Wilcox Vølund A/S
Kasper Lundtorp, Claus Melchiorsen, Ole Romedahl, og Thomas Hopp er udnævnt til department managers i Babcock & Wilcox Vølund.

Dansk Erhverv
Administrerende direktør i F Group A/S Michael Kjær er valgt til formand for Dansk Erhverv. Han afløser Poul-Erik Pedersen, der efter 3½ år som Dansk Erhvervs første formand, har valgt at trække sig.

Administrerende direktør for Honeywell A/S, Torben Qvist er fortsat 1. næstformand for Dansk Erhverv. Ny 2. næstformand er Henrik Kirketerp, administrerende direktør for Dansk Supermarked A/S.

Håndværksrådet
Direktør og civilingeniør Niels Techen blev onsdag valgt som ny formand for Håndværksrådet. Dermed bliver Niels Techen formand for mere end 20.000 små og mellemstore virksomheder fordelt på knap 100 branche- og arbejdsgiverforeninger samt lokale håndværker- og industriforeninger.

Nordic BioEnergy ApS
Niels Peter Nielsen er udtrådt som bestyrelses- og direktionsmedlem for Nordic BioEnergy ApS. Per Thostrup Pedersen er herefter indtrådt som direktionsmedlem.

Nordic BioEnergy er leverandør af moderne biogas- og separationsanlæg.

A/S Scan Industries
Jens M. Jakobsen tiltræder som salgsingeniør hos A/S Scan Industries i Hvide Sande.

Jens M. Jakobsen skal stå i spidsen for virksomhedens nye forretningsområde salg og installation af højspændingselektrokedler til primært kraftvarmeværker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095