23948sdkhjf

V. Burcharth & Søn A/S og Byggros A/S går sammen

Med virkning fra 1. maj samles de to selskabers aktiviteter under samme paraply med henblik på at skabe en solid og forandringsparat virksomhed, som fremover også vil fokusere på markeder uden for Skandinavien.
En fælles strategi om vækst og forretningsudvikling resulterer nu i en samlet koncern, som fremover giver mulighed for at sætte ekstra skub i udviklingen af den nye koncerns kerneområder som leverandør af materialer til detailhandlen, bygge- og anlægs- samt industrisektoren.

Administrerende direktør Kim Bærentsen, Burcharth udtaler, at virksomhe-derne hver især sidder inde med betydelige kompetencer, som fremover vil kunne komme langt flere kunder til gode.

- Der er åbenlys fornuft i at slå selskaberne sammen til en samlet enhed og derved sikre, at vores fælles know-how og produktprogram kan formidles langt bredere end hidtil.

Velgennemført generationsskifte
Burcharth gennemførte i slutningen af 2004 et generationsskifte, hvor Kim Bærentsen indtrådte i ejerkredsen og samtidig overtog ledelsen af selskabet.

Hos Byggros var der skiftedag i slutningen af 2005, og her var det selskabets medejer og daværende tekniske direktør, Anders Kjeld, som overtog ledelsen med Steffen Thordal som medaktionær.

- Når man ser på mulighederne i den nye koncern, er det svært at se begrænsninger, udtaler administrerende direktør Anders Kjeld, Byggros.

- Samtidig er vi meget enige om vækststrategien, så det bliver en spændende tid vi går i møde.

250 mio. i omsætning
Driftsselskaberne samles fremover under Byggros Holding A/S, der vil være ligeligt ejet af trioen Kim Bærentsen, Anders Kjeld og Steffen Thordal.

Materialer til detailhandlen samt bygge- og anlægssektoren samles under nuværende Byggros salgsselskaber, mens industribaserede produkter forsætter uændret i V. Burcharth & Søn A/S.

Direktionen vil fremover bestå af Kim Bærentsen og Anders Kjeld, som frem til årsskiftet har til opgave at løse den praktiske del af sammenlægningen. Steffen Thordal vil som hidtil være at finde i bestyrelsen for Byggros Holding A/S.

Det er planen, at den endelige forretnings- og selskabsstruktur skal være fuldt implementeret ved årsskiftet 2008. Koncernen forventes at nå en årlig omsætning på ca. 250 mio. kr. med udgangen af 2007.

Kilde: Byggros Holding A/S – http://www.byggros.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063