23948sdkhjf

C.M. Jernvarer solgt til Nordvestjysk Galvanisering

Efter 39 år som ejer og direktør af C.M. Jernvarer, Odense A/S har Karsten Melvang valgt at sælge sin virksomhed til Nordvestjysk Galvanisering A/S.
Samtidig fratræder Karsten Melvang som administrerende direktør og afløses i stedet af Aksel Nørgaard. Karsten Melvang udtaler i den forbindelse:

- Der er blevet arbejdet med generationsskifte i de sidste seks år, men en retssag, som varede i 15 år, gjorde processen vanskelig. I maj 2008 gav Højesteret os 100 % medhold, og vi kunne for alvor komme videre i processen. Det har været magtpåliggende, at virksomheden blev kørt videre med kyndig ledelse indenfor overfladebehandling og bearbejdning af stål. Dette mål er til fulde imødekommet med Nordvestjysk Galvanisering A/S, og det kan vores kunder nu få gavn af.

Tættere på fynske og sjællandske kunder
Administrerende direktør Aksel Nørgaard, Nordvestjysk Galvanisering udtaler:

- Købet af C.M. Jernvarer, Odense A/S passer fint ind i vores filosofi om at være landsdækkende og samtidig kunne tilbyde vore kunder en hurtig service. Det har været lidt svært, med en placering i Nordvestjylland at servicere de fynske og sjællandske kunder indenfor den tidsramme, vi gerne vil levere i.

- Med købet af C.M. Jernvarer, Odense A/S får deres kunder nu også direkte adgang til de ydelser, vi i dag kan levere fra Nordvestjysk Galvanisering A/S i form af varmforzinkning af større emner, sandblæsning, metallisering, maling mv. Samtidig kan vi fra C.M. Jernvarer, Odense A/S nu tilbyde vore kunder nye ydelser, såsom robotsvejsning mv., tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079