23948sdkhjf

NKT Cables på opkøb ”Down Under”

NKT Cables sætter nu for alvor et fodaftryk på det australske kabelmarked, idet virksomheden i dag har underskrevet en kontrakt på overtagelse af den australske virksomhed Aussa Power Products Ltd i Brisbane.
Virksomheden har de seneste år været distributør for NKT Cables – og har i den periode med succes lanceret mellemspændingskabler fra koncernens fabrikker i Kina og mellemspændings- og højspændingstilbehør fra fabrikker i Tyskland.

Udover en meget kompetent salgsstyrke har den australske virksomhed også et meget dygtigt installationsteam, der opererer inden for højspænding.

- Aftalen vil give NKT Cables adgang til de lokale markeder i og omkring Australien, specielt inden for mellemspændingskabler, højspændingskabler samt mellemspændings- og højspændingstilbehør, siger Dion Metzemaekers, administrerende direktør i NKT Cables Group, og fortsætter:

- Gennem dette opkøb vil NKT Cables være i stand til at tilbyde nøglefærdige projekter, såkaldte Turn key projekter, i regionen og således kombinere europæisk og kinesisk industriel ekspertise med en fremragende medarbejderskare og ledelse i Aussa Power Products – fra i dag NKT Cables Australia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11