23948sdkhjf

Siemens får stor-ordre i Texas

E.ON har placeret en ordre hos Siemens Energy om levering af 87 vindmøller til Papalote Creek II vindmølleparken i San Patricio County, Texas.
Med en installeret kapacitet på mere end 200 MW forventes Papalote Creek II vindmølleparken at levere ren energi til cirka 60.000 husstande.

- Vi er glade for at danne partnerskab med Siemens i den næste fase af vores Papalote Creek II vindmøllepark i Sydtexas, siger Steve Trenholm, CEO for E.ON Climate & Renewables North America.

Levering begynder i maj
Ordren til Papalote Creek II vindmøllepark omfatter levering og transport af de 87 SWT-2.3-101 vindmøller med en kapacitet på hver 2,3 MW. Leveringen forventes at begynde i maj 2010, og vindmølleparken forventes at blive sat i drift i efteråret 2010. Siemens skal også levere service og vedligeholdelse i to år.

E.ON og Siemens har tidligere samarbejdet om flere amerikanske vindmølleparkprojekter. Siemens leverede i 2006 54 stk. 2,3-MW vindmøller til E.ONs Forest Creek vindmøllepark nær Big Spring, Texas, og i 2007 55 stk. 2,3-MW vindmøller til Champion vindmøllepark i Nolan County, Texas.

For bedre at være i stand til at imødekomme den stigende efterspørgsel på ren energi i Amerika er Siemens i øjeblikket i gang med at bygge en ny vindmøllefabrik i Hutchinson, Kansas, som efter planen skal stå klar i december 2010. Siemens har også for nylig udvidet sin vingefabrik i Fort Madison, Iowa, som blev åbnet i 2007. Vingerne til Papalote Creek II vindmøllepark vil blive produceret i Fort Madison.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112