23948sdkhjf

Stort plus hos Aalborg Industries

Det opnåede driftresultat hos Aalborg Industries A/S på 109,2 mio. kr. betragtes af ledelsen som en meget tilfredsstillende udvikling i selskabet.
I årets løb har Aalborg Industries koncernen yderligere styrket sin ledende position på det globale marinemarked - specielt inden for olie- og gasområdet ved opkøb af henholdsvis Smit Gas Systems i Holland, der er global markedsleder som leverandør af inertgassystemer, samt Gosfern i Australien, der er eksperter i levering af brændere, styresystemer og tilhørende sikkerhedssystemer til det maritime marked.

Med udgangspunkt i den historisk store ordrebeholdning ultimo 2006, samt de seneste tiltag i forbindelse med forbedring af koncernens konkurrence-dygtighed, forventes der fortsat en positiv resultatudvikling i 2007.

Aalborg Industries’ primære forretningsområde er at fremstille, levere og vedligeholde marineprodukter som dampkedler, termaloliekedler, brændere, styresystemer, samt varmevekslere og inertgassystemer. Som supplement til det globale marinemarked leverer Aalborg Industries desuden industrielle kedelanlæg og serviceydelser inden for udvalgte sektorer.

Kilde: Aalborg Industries – http://www.aalborg-industries.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094