23948sdkhjf

Stor nordafrikansk ordre til FLSmidth

FLSmidth har underskrevet en kontrakt om en teknologisk avanceret cementfabrik til en værdi af over 100 mio. euro.

Fabrikken, som skal opføres i Nordafrika, kommer primært til at levere cement til det lokale marked. Når den står færdig, vil cementfabrikken have en kapacitet på 12.000 tons per dag.

I kontrakten indgår konstruktion, leverance af udstyr, tilsyn med opførelsen, idriftsættelse og oplæring af arbejdskraft.

- Vi er meget stolte af, at vi er blevet udvalgt som foretrukket leverandør af denne cementfabrik. Det er kulminationen på et nært samarbejde mellem kunden og FLSmidth, som betyder, at vi kan levere en teknologisk avanceret cementfabrik baseret på vores erfaring og kompetencer fra cementindustrien, vores globale tilstedeværelse og vores 12.000 medarbejderes knowhow inden for levering af produktivitetsforøgende løsninger. Nordafrika er et meget vigtigt marked for FLSmidth, og vi har tidligere leveret en række cementfabrikker over hele regionen, udtaler Per Mejnert Kristensen, group executive vice president, Cementdivisionen.

Kontrakten, som har en værdi på over 100 mio. euro, er blandt andet betinget af, at FLSmidth modtager forudbetaling af en del af beløbet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078