23948sdkhjf

Robotter skal gøre rent i svinestalden

Aco Funki har indgået et samarbejde med en dansk producent af vaskerobotter.

Aco Funki har indgået et samarbejde med Washpower, som udvikler og sælger vaskerobotter til det industrielle segment. Vaskerobotterne skal nu en tur i svinestaldene, hvor målet er at effektivisere svineproducenternes arbejdsgange og forbedre det daglige arbejdsmiljø.

Derfor vil staldinventar-producenten nu tilbyde vaskerobotten ProCleaner X100, som er udviklet og testet gennem en periode på fem år, til sine kunder.

- Aco Funki står for os som et stærkt dansk kvalitetsbrand, hvis staldsystemer passer rigtig godt til ProCleaner X100. Dét, samtidig med at Aco Funki er stærkt repræsenteret på de fleste eksportmarkeder, gør, at vi har store forventninger til samarbejdet, siger Glenn Pedersen fra Washpower.

Aco Funki anser ligeledes samarbejdet som fordelagtigt, da vaskerobotter fremmer dyrenes velfærd og hygiejne i stalden. Takket være automatiseret arbejde, kan landmænd nu spare tid og penge. Den manuelle vasketid reduceres med 70-80 procent. Samtidig bliver det lettere at holde et højt hygiejneniveau, da medarbejderne kun skal finpudse rengøringen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079