23948sdkhjf

Siemens henter strategisk, tysk offshore-ordre

Der er tale om Siemens’ første offshore-ordre i den tyske del af Nordsøen, og den løber totalt op i 108 MW.
Siemens Wind Power har indgået kontrakt med EWE AG og ENOVA GmbH & Co KG om levering af 30 SWT-3.6-107 vindmøller til Riffgat vindmølleparken.

Siten ligger 15 kilometer nordøst for den nordfrisiske ø Borkum i det nordvestlige Tyskland og bliver Siemens’ første projekt i den tyske del af Nordsøen. Med en installeret kapacitet på i alt 108 MW vil vindmølleparken levere miljøvenlig strøm til ca. 100.000 tyske husstande fra slutningen af 2012.

Offshore vokser i Tyskland
- Energi fra havvindmøller i Tyskland er endelig ved at vokse. Riffgat vil være en af de første kommercielle havvindmølleparker i tyske farvande. Sammen med EWE og ENOVA bringer vi Tyskland et trin nærmere i etableringen af miljøvenlige, vedvarende el-forsyninger, siger René Umlauft, CEO for Siemens Renewable Energy.

- Underskrivningen af kontrakten om levering af vindmøller er første skridt på vejen mod realiseringen af Riffgat offshore vindmølleparken. EWE har allerede banet vejen for offshore el-produktion i Tyskland, og vi vil nu høste frugterne af vores banebrydende resultater med Riffgat, siger Dr. Thomas Neuber, chief officer of procurement and production for EWE.

Siemens har nu en ordrebog på ca. 3.000 MW havvindmøller. Inklusive onshore projekter er Siemens’ ordrebog på mere end 7 mia. euro.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143