23948sdkhjf

Wire og Tube klar til start

Fra i dag og fem dage frem løber de to tyske specialmesser af stabelen i det enorme messecenter i Düsseldorf.
Frem til fredag vil verdens virksomheder inden for tråd-, kabel- og rørfor- og –bearbejdning samle opmærksomheden om de to tyske messer Wire og Tube, der løber parallelt i Düsseldorf.

Udbuddet på Wire dækker alt fra maskiner til trådfremstilling og forædling til forskelligt værktøj og hjælpematerialer til procesteknik inden for råstoffer og specielle trådtyper. Desuden vises innovationer fra områderne kabel-, måle-, styre- og regelteknik samt kontrolteknik.

Særmesse om profiler og profilteknologi
I alt syv messehaller er dedikeret til Wire. Foruden de traditionelle Wire-udstillingsområder som fjederproduktion, befæstningsteknik og tråd og kabel vil man i år for anden gang kunne se et udvidet udbud inden for områderne logistik, effektiv energiudnyttelse og miljøteknologi.

Søstermessen Tube viser sit udbud i otte haller. Her præsenteres den samlede palet af rørproduktion fra rørbearbejdning til rørforarbejdning. Udbuddet omfatter råmaterialer, rør og tilbehør, maskiner til produktion af rør og hjælpemaskiner plus forskelligt værktøj til procesteknik og hjælpemidler til måle-, styre- og regelteknik. Kontrolteknik og specialområder som lagerautomatisering, styrings- og kontrolanlæg fuldender den omfangsrige udbudspalet.

Som noget nyt i år bliver der for første gang arrangeret en særudstilling om profiler og profilteknologi. Både maskiner og anlæg til produktion af profiler og de respektive slutprodukter vil blive vist i forskellige materialer og former.

I alt 40.000 besøgende ventes at lægge vejen forbi Wire, mens nabohallerne hos Tube ventes at få ca. 30.000 besøgende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079