23948sdkhjf

Tyske specialmesser trodser krisen

Flere udstillere vælger i år at vise sig frem på de to tyske specialmesser Wire og Tube, der løber af stabelen i april.
Der er forår i luften i mere end en forstand hos de tyske messer Wire og Tube, der finder sted i Düsseldorf fra 12.-16. april. På trods af at det økonomiske barometer stadig står på krise, har udstillerne ikke svigtet de to tyske specialmesser.

- Sidst vi arrangerede Wire og Tube var der tale om et exceptionelt show. Økonomien boomede, men nu er situationen vendt 180 grader, forklarer Friedrich-Georg Kehrer, director hos Messe Düsseldorf.

Flere udstillere
- Wire og Tube er ikke påvirket negativt af finanskrisen. På Wire-messen har vi haft en lille tilbagegang på 3 % i udstillerarealet og en fremgang på 6,6 % i antallet af udstillere, konstaterer Friedrich-Georg Kehrer.

- På Tube er udstillerarealet faktisk steget med 7,3 %, tilføjer han.

Tallene dækker over en nedgang blandt de tyske udstillere, mens de to messer altså har fået bedre tag i udlandet

Øjner enden på krisen
- Rørindustrien har ikke været hårdt ramt af krisen, idet mange lande som en konsekvens har sat store konstruktionsarbejder i gang – fx store pipeline-projekter i energisektoren, siger Friedrich-Georg Kehrer.

- Det har selvfølgelig også påvirket den del af Wire-industrien, der er beskæftiget inden for byggeri positivt. Til gengæld har nedgangen i bilindustrien påvirket branchen hårdt, specielt inden for fjedre og befæstning, fortsætter han.

Han mener dog, at mange virksomheder er begyndt at øjne en slutning på krisen, og netop derfor er det ifølge Friedrich-Georg Kehrer vigtigt at være med på de to messer i Düsseldorf.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125