23948sdkhjf

FLSmidth mister direktør

Bjarne Moltke Hansen fratræder efter 15 år som group executive vice president.

Bjarne Moltke Hansen kom til FLSmidth i 1984, hvor han startede karrieren med forskellige lederstillinger i Unicon. Sidenhen blev han CEO for Cembrit og CEO for Aalborg Portland, inden han i 2002 overtog ansvaret for FLSmidths Customer Services Division. Den stod han i spidsen for indtil 2015, hvor han blev group executive vice president, Product Companies Division.

- Jeg vil gerne sige tak til Bjarne for hans engagerede bidrag til FLSmidth gennem hele hans karriere, og jeg ønsker ham alt det bedste i fremtiden. Bjarne har spillet en vigtig rolle i de mange forandringer, FLSmidth-gruppen har gennemgået de seneste 30 år, siger CEO Thomas Schulz.

- Det har været spændende at være en del af FLSmidth-gruppen i så lang tid. FLSmidth er en fantastisk virksomhed, og jeg har været på en fantastisk rejse i mere end 30 år. I dag har vi en fokuseret og global virksomhed, klar til at nå nye højder inden for Services, Produkter og Projekter. Når jeg forlader FLSmidth, vil jeg savne ledelsesholdet og kollegerne rundt omkring i verden. Men tiden er rigtig for mig til at rykke videre, og jeg er klar til nye udfordringer, siger Bjarne Moltke Hansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078