23948sdkhjf

Duroc samler de nordiske kræfter

Med konceptet ”One Duroc” skal de nordiske datterselskaber nu være én enhed – en dansker er sat i spidsen for salget.

Duroc Machine Tool har hidtil opereret med separate selskaber i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen, men det er der nu blevet lavet om på.

- Vi laver ét nordisk selskab - et ”One Duroc” - i stedet med de synergier det giver at arbejde på tværs af landegrænserne, forklarer Søren Gerber, der er nytiltrådt salgsdirektør for Duroc Machine Tool.

Han arbejdede gennem 17 år i forskellige stillinger hos Sandvik og har senest haft en afstikker på ti måneder til Migatronic, hvor han var salgschef for det danske marked. 1. april tiltrådte han imidlertid hos Duroc.

Her har han fået ansvaret for at binde salgsenhederne i de nordiske lande sammen i den nye struktur. Han har brugt den første måneds tid i det nye job på at besøge de forskellige salgskontorer rundt omkring i Norden, og han er ikke i tvivl om, at sammenlægningen er den rigtige vej at gå.

- Vi håber selvfølgelig at få nogle synergier ud af det og at stå stærkere i kampen om kunderne i forhold til de behov, som de har. Og jeg har en tyrkertro på, at det kommer til at ske, siger Søren Gerber.

- Kunderne vil kunne mærke det allerede i dag, når vi møder dem – der vil de vide, at vi nu råder over en noget større servicedel og bedre kompetencer, end vi gjorde for bare en måned siden, tilføjer han.

Han forventer også på sigt at skulle opruste i Danmark som følge af sammenlægningen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128