23948sdkhjf

Ib Andresen Industri trodser Brexit

Den fynske underleverandør oplever fremgang på det britiske marked, hvor både nye og eksisterende kunder bidrager til den positive vækst.

Ib Andresen Industri har efter Brexit-afstemningen lukket nye ordrer på det britiske marked for mere end 65 mio. kr. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi oplever travlhed på det britiske marked på trods af de ellers nedslående prognoser, der kom i kølvandet på Brexit-afstemning, fortæller Lars Bohnsen, sales manager hos Ib Andresen Industri, og fortsætter:

- Vi er ikke kommet sovende til det, for vi har investeret og dedikeret ressourcer i bestræbelserne på at opnå den fremgang, vi oplever. Åbningen af vores engelske salgskontor og vores strategi har været udslagsgivende i forhold til fremgangen.

Masser af besøg
Med Ib Andresen Industris strategi har fokus de seneste år været på kernekompetencerne, som er bearbejdning af stål, kombineret med mere færdige løsninger, der også inkluderer bestilling af stålcoils, rådgivning og logistik. Det hele skræddersyet til de enkelte kunder og deres behov.

Den større aktivitet på det britiske marked er bedst illustreret i de mange virksomhedsbesøg, som Ib Andresen Industri har været på.

- Vi har tilbagelagt mange kilometer på de britiske veje. Det i sig selv er ikke nok til at vinde kunder, men det forbedrer helt klart vores muligheder. Det er derimod vores pakke af services, der giver os ekstra taletid. Pakken er attraktiv, og den har gjort det muligt for os at overtage kunder fra konkurrerende britiske selskaber til trods for Brexit, slutter Lars Bohnsen.

/he

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078