23948sdkhjf

Tre agenturer til Kapema

Den nordjyske virksomhed skal fremover repræsentere TCI, EKI og Vimercati i Danmark.

Kapema oplyser, at produktchef Mogens Sørensen efter nogle ugers forhandlinger nu har fået de tre kontrakter på plads. Det skriver Kapema i en pressemeddelelse.

Direktør i Kapema, Peter Mortensen, er meget tilfreds med de nye produkter:

- Det er igen et stort skridt i retningen af at gøre Kapema til Danmarks førende forhandler af de mest attraktive og efterspurgte produkter. De nye agenturer skal ses som en overbygning af det eksisterende sortiment, hvor Kapema nu får mulighed for at tilbyde kunderne den absolut ypperste kvalitet og nyeste design.

Spanske TCI fremstiller primært fiberlasere og plasma- og vandskæremaskiner. TCI er blandt andet kendt for en kombineret vand- og plasmaskæremaskine. Fiberlaserne kan tilbydes med forskellige former for automatisk load/unloading-udstyr.

Ligeledes spanske EKI Control fremstiller coil-klippelinjer i alle varianter og gerne kundetilpasset.

Italienske Vimercati er en af verdens førende producenter af hydrauliske pladesakse og kantpressere. Virksomheden udvikler og producerer selv samtlige komponenter i maskinernes opbygning.

Produktchef Mogens Sørensen oplyser, at Baykal-produkterne indenfor pladebearbejdning fortsat er Kapemas største og vigtigste agentur - dog giver maskinerne fra Vimercati nu mulighed for også at have et produkt at tilbyde den kunde, der ønsker den allerhøjeste kvalitet og nyeste teknologi.

Kapema oplyser, at man allerede har solgt de første maskiner i Danmark fra de tre nye repræsentationer. Virksomheden er kommet rigtig godt fra start i 2017 og har p.t. en rekordstor ordrebeholdning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.439