23948sdkhjf

Hagens Fjedre sælger bedre end nogensinde

Hagens Fjedre har solgt flere fjedre end nogensinde. Alligevel er underleverandørvirksomheden kommet ud med et dårligere resultat end ventet – grunden hertil er hensættelse af et betydeligt beløb på tab på en enkelt kunde.
Hagens Fjedre i Støvring har haft et godt år på omsætningen, men dette afspejles ikke umiddelbart i årets resultat. Dette på grund af hensættelse af et betydeligt beløb på et tab på en enkelt kunde. Det oplyser ledelsen i en kommentar til regnskabet.

Omsætningen har i 2005/06 været stigende, da aktivitetsniveauet har været særdeles højt på de markeder, hvor selskabet har været repræsenteret.

Derimod er årets resultat påvirket af uforudsete organisatoriske engangsomkostninger af intern karakter, men selskabet har også set sig nødsaget til at hensætte et betydeligt beløb til tab på en enkeltstående kunde.

For 2006/07 forventer ledelsen i Hagens Fjedre, at markedssituationen fortsat er gunstig og dermed ligger forventningerne til dette års resultat væsentlig højere end det resultat, virksomheden netop har præsenteret.

Kilde: Årsrapport 2005/06 for Hagens Fjedre A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093