23948sdkhjf

Skov overtager Spiraflex

Skov A/S overtager pr. 1. marts aktiviteterne i Spiraflex A/S, der gennem de sidste tolv år har leveret varmeløsninger til animalsk produktion i ind- og udland.
Skov og Spiraflex indgik 1. december 2008 aftale om, at Skov skulle varetage salget af Spiraflex varmesystemer på det danske marked. I forbindelse med et generationsskifte hos Spiraflex, overtager Skov pr. 1 marts alle aktiviteter i virksomheden.

- Vi har valgt at overtage aktiviteterne i Spiraflex, da vi har arbejdet tæt sammen gennem mange år - både i Danmark og på eksportmarkederne. Spiraflex er kendt for at have nogle gode produkter, og virksomheden har et godt ry – nationalt som internationalt, siger administrerende direktør Jørgen Yde Jensen, Skov A/S.

Naturlig del af Skov
Staldvarme er en væsentlig del af den totale klimaløsning og en afgørende parameter for at kunne skabe et optimalt staldklima med høj produktivitet.

- Omkostningerne til varme er en af de væsentlige driftsomkostninger i produktionen og meget afhængig af et optimalt samspil med ventilationssystemet. Således er løsninger for varme en naturlig del af Skovs produktportefølje, fortsætter Jørgen Yde Jensen.

Styring af varme har igennem mange år været kontrolleret af Skovs klimacomputere. Med overtagelsen af Spiraflex kan Skov nu tilbyde den komplette klimaløsning således, at kunden kun har én leverandør, han skal henvende sig til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094