23948sdkhjf

Scanvaegt Systems skifter ledelsen ud

Efter 46 år i Scanvaegt-koncernen takker administrerende direktør Per Bødtkjer af.

Han overlader virksomheden til Jan Elgaard, der tiltræder som ny administrerende direktør og Jan Deding, der tiltræder som ny viceadministrerende direktør. Det skriver Scanvaegt Systems i en pressemeddelelse.

Det nye ledelsesteam og bestyrelsen har store ambitioner på Scanvaegt Systems vegne, og Jan Elgaard, udtaler:

- Vores vækstprocent vil være tocifret hvert år, og allerede i 2017 investerer vi betydeligt i profitabel vækst. Vi ønsker at udvikle vores stærke markedspositioner i Nordeuropa, samt forbedre os på nogle af vores nye markeder, hvor vi ser et betydeligt vækstpotentiale. Det første vi tager fat på er en grundig analyse af vores markeder, segmenter samt potentialer, og på baggrund af det udfærdiger vi konkrete vækstplaner for yderligere vækst. Der er et stort potentiale.

Scanvaegt Systems er i de seneste år gået ind på nye markeder som for eksempel Polen og Tyskland, og nye produktområder er udviklet. Den linje vil blive intensiveret, melder det nye ledelsesteam.

Jan Elgaard og Jan Deding har tidligere arbejdet sammen hos Scanvaegt International og har begge efterfølgende haft ledende stillinger i andre internationale virksomheder.

Jan Elgaard har været en del af Scanvaegts bestyrelse siden ultimo 2016 og kommer senest fra en stilling som CEO hos Imbox-Shoecare. Tidligere har han haft ledende stillinger hos Foss Analytical.

Jan Deding har været en del af Scanvaegt-ledelsen siden slutningen af 2015. Han har tidligere haft ledende stillinger hos Etac, Uponor og Cembrit.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078