23948sdkhjf

Tornbosvejs er blevet herre i eget hus

Esbjerg-virksomheden har fået mere plads og nye muligheder i nyt domicil.

Tornbosvejs er rykket fra de lejede lokaler på Lindholmvej i Esbjerg, hvor man hidtil har huseret. I stedet holder virksomheden nu til på Sallingsundvej 24, som man har købt.

- Det er selvfølgelig med det formål at få noget mere plads og bedre forhold at møde kunderne i, fortæller direktør Kaare Schultz Pedersen.

I alt er der tale om cirka 1.400 kvadratmeter, og dermed er der blevet bedre plads til både værksted og lager.

- Vi har indrettet nyt slangeværksted og nyt værksted med tre liftarbejdspladser til reparation af svejsemaskiner.  Og vi har også fået forbedret vores lagerforhold, så vi har plads til tilsatsmaterialer, der er en meget stor del af vores forretning. Det er selvfølgelig for at imødekomme vores kunder, når de ringer og skal bruge noget her og nu, forklarer Kaare Schultz Pedersen.

Udover de forbedrede værkstedsfaciliteter kommer kunderne også til at kunne mærke flytningen på et helt bestemt punkt.

- Vi har nu fået et decideret showroom, hvor vi har udstillet maskiner og vores udstyr. Og så får vi et testcenter, hvor vi har en svejserobot, og hvor vi har de forskellige svejseprocesser, vi kan sætte på robotten, og så kan folk komme og få lavet test. Vi mener, at vi kan tilbyde noget specielt, når folk kan komme med deres emner og prøve dem i robotten, siger Kaare Schultz Pedersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08