23948sdkhjf

LT Automation indgår strategisk samarbejde med On Robot

Hos LT Automation er man vilde med robotter – og specielt kollaborative robotter har virksomheden stort fokus på. Efterspørgslen efter Universal Robots robotter er for eksempel eksploderet de sidste seks måneder, og virksomheder automatiserer i stadig større grad for blandt andet at bevare konkurrenceevnen.

On Robot har netop fokus på kollaborative robotter og komponenter, der kan optimere og effektivisere produktionen.

On Robot har udviklet en griber, der blot med et kabel og USB-stik kan monteres på Universal Robots’ robotarme på få minutter. RG2-griberen er certificeret af Universal Robots og gør det muligt for kollaborative robotter at løse en bred vifte af håndteringsopgaver.

- Jeg har kendt stifteren af On Robot ApS, Bilge Jacob Christiansen, siden virksomheden blev stiftet i januar 2015 og har ventet spændt på, at deres kollaborative griber skulle blive færdigudviklet. Derfor sagde jeg også ja med det samme, da Kenneth B. Henriksen ringede og spurgte, om LT Automation vil blive forhandler af deres kollaborative RG2-griber, siger Lasse Thomsen, direktør i LT Automation.

- Vi har allerede et fantastisk samarbejde med Bila Robotics, som er eneforhandler af Universal Robots i Danmark. Derfor giver det rigtig god mening og værdi at blive forhandler af On Robots RG2-griber, således vi hos LT Automation kan optimere produktionen i endnu flere danske produktionsvirksomheder, fortsætter Lasse Thomsen.

Hos On Robot bliver samarbejdet også set som værende yderst positivt: 

- On Robot er glade for at have indgået et samarbejde med LT Automation. Vi ser LT Automation som en innovativ og troværdig partner, som har ambitioner for fremtiden. Endvidere har de fokus på integrering af kollaborative robotter og kollaborative gribere i deres projekter. Denne kombination passer rigtig godt ind i vores strategi, fortæller Kenneth B. Henriksen, area sales manager.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094