23948sdkhjf

Århus Maskinmesterskole åbner døre til uddannelse i udlandet

Melbourne, Tasmanien, Houston og Michigan er inden for rækkevidde for maskinmesterstuderende, der ønsker at tage en del af uddannelsen i udlandet.
Mange studerende har mod på at tage en del af uddannelsen i udlandet, men det kan være uoverskueligt for den enkelte at organisere et udlandsophold. Derfor har Århus Maskinmesterskole etableret et system, som åbner døre for maskinmesterstuderende på 3. og 6. semester, som ønsker at uddanne sig uden for landets grænser.

Maskinmesterskolen har indgået samarbejdsaftaler med universiteter i Melbourne i Australien og Houston og Michigan, USA, om uddannelsesophold for studerende på 3. semester. Endvidere er der mulighed for at gennemføre bachelorsemestret, 6. semester, på Australian Maritime College under University of Tasmania.

Kompatibel med dansk uddannelse
Lektor og projektkonsulent på Århus Maskinmesterskole, Simon Bek Rasmussen, fortæller om samarbejdet.

- Århus Maskinmesterskole har investeret mange kræfter i sikre, at den del af uddannelsen, der tages i udlandet, er fuldt kompatibel med uddannelsen herhjemme. Udlandsopholdene er tilpasset som moduler, der helt uden besvær og risiko passer ind i det samlede uddannelsesforløb.

Bachelorsemestret, som er den afsluttende del af maskinmesteruddannelsen, består af en praktikdel samt udarbejdelse af den afsluttende bacheloropgave. Der er således mulighed for at gennemføre hele 6. semester i virksomheder i Tasmanien og som laboratorium og forsøgsarbejde på Australian Maritime College, der hører under University of Tasmania. Bacheloropgaven skrives i løbet af praktikopholdet, men eksamen holdes herhjemme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126