23948sdkhjf

Hydro sælger servicevirksomhed

Hydro er på jagt efter nye ejere til servicebedriften Hydro Production Partner. Når fusionen med Statoil etableres endeligt i tredje kvartal, 2007 ønsker Hydro udelukkende at satse på sin aluminiumsdivision. 850 ansatte er berørt af planene.

Hydro sælger servicevirksomhed som led i langsigtet strategi



Hydro har allerede solgt virksomheder fra, der ikke bidrager til koncernens kerneforretningsområde. Og nu er turen kommet til Hydro Production Partner, der udfører servicetjenester og vedligeholdstjenester og staben består hovedsageligt af ingeniører, vedligeholdspersonale og andre med fagkompetencer.

- Høje priser på olie, gas og aluminium, i kombination med effektiv drift, løftede forårets resultater til et rekordniveau, siger Hydros koncernchef Eivind Reiten i selskabets netop offentliggjorte regnskabsmeddelelse.

- Markedsudsigterne for de fleste af Hydros kerneområder er lovende. Vi er godt i gang med restruktureringen af aluminiumvirksomheden, noget som giver Hydro et solidt udgangspunkt, når vi skal bringe Hydro videre som et fokuseret aluminiumselskab, fortsætter Reiten.

Fusionen af Hydros olie- og gasaktiviteter og Statoil forventes at være fuldført i tredje kvartal 2007, ifølge den tidsplan, som selskabet offentliggjorde i december.

Kilde: Foreløbigt årsresultat for 2006 / E24.no

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078