23948sdkhjf

Minister åbnede dansk fællesstand på Hannover Messen

34 danske virksomheder står klar på den store danske fællesstand, og mandag morgen var udenrigsminister Anders Samuelsen forbi for at åbne standen. Han understregede de gode udsigter for danske virksomheder i Tyskland.

Lige nu er der godt gang i den tyske økonomi. Det betyder, at der ligger et kæmpe potentiale for de danske virksomheder lige syd for grænsen.

Udenrigsministeren signalerede i sin åbningstale, at vi kan være stolte af de danske virksomheder, der gør et stort stykke arbejde for at få en plads i det tyske eksporteventyr. Han lagde dog ikke skjul på, at der er plads til mange flere danske virksomheder i Tyskland, og derfor roste han især de i alt 34 virksomheder, der i disse dage havde taget skridtet som udstillere på den store danske fællesstand, som i den grad sætter Danmark og den danske industri på verdenskortet.

Messen har vokseværk
Hannover Messen er kendt for sine mange tusinde besøgende hvert år. I 2016 opnåede messen et besøgstal på over 190.000 fagbesøgende, som kom fra både Europa og resten af verden, herunder Kina og USA. Messen kunne sidste år tilmed præsentere over 5.200 udstillere fra 75 forskellige nationer.

Den danske fællesstand er i år arrangeret i tæt samarbejde mellem Industrisamarbejdet, Det Danske Generalkonsulat i Hamborg og Center for Underleverandører (CFU).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128