23948sdkhjf

Stålvirksomhed fik hænderne fulde

Schmolz+Bickenbach sendte først i januar måned en pressemeddelelse til Metal Supply. Allerede samme eftermiddag kunne den nordjyske stålvirksomhed tilføje en håndfuld nye virksomheder til sin kundeportefølje.
Nordjyske Schmolz+Bickenbach har efter et års medlemskab kun positivt at sige om Metal Supply. Virksomheden benytter sig i stigende grad af de mange muligheder, der ligger inde på portalen. Det er salgsdirektør Hans-Henrik Brusholt, der står i spidsen for aktiviteterne.

Metal Supply fortalte den gode nyhed
Hans-Henrik Brusholt blev meget positivt overrasket, da han i januar måned sendte en pressemeddelelse til redaktion og senere samme dag kunne tælle flere virksomheder til sin eksisterende kundeportefølje. Presseomtalen bevirkede en øget aktivitet på virksomhedens hjemmeside og også telefonerne begyndte at kime kort tid efter, nyhedsbrevet var blevet sendt ud.

- Vi sendte pressemeddelelsen til Metal Supply tirsdag og allerede næste dag fik vi omtale i nyhedsbrevet. Det var hurtig ekspedition, der gav pote, fortæller Hans-Henrik Brusholt veltilfreds.

Efter godt et år som medlem var det første gang, Schmolz+Bickenbach sendte en pressemeddelelse til redaktionen, men det bliver formentlig ikke den sidste.

Nemt at finde kvalificeret arbejdskraft
Hans-Henrik Brusholt fremhæver også andre fordele ved virksomhedens medlemskab på Metal Supply. Han har flere gange søgt efter nye medarbejdere, hvilket har resulteret i meget kvalificerede henvendelser.

- Og bare det at have en virksomhedsprofil liggende på Metal Supply er en fordel for os, fremhæver han og forklarer, at andre hermed nemt og hurtigt kan finde frem til Schmolz+Bickenbach ved eksempelvis at søge på virksomhedens kompetencer.

Inden for den nærmeste fremtid vil Hans-Henrik Brusholt til at kigge nærmere på markedspladsen, som Schmolz+Bickenbach ikke helt er kommet i gang med at bruge endnu. Men Hans-Henrik Brusholt har fået blod på tanden efter de mange andre gode oplevelser, som stålvirksomheden allerede har haft via Metal Supply.

Mon ikke også Metal Supply kan skabe kontakter for din virksomhed?



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078