23948sdkhjf

Schmolz+Bickenbach udvider maskinparken

Stålvirksomheden har indkøbt en ny båndsav, der kan klare emner op til ø530 mm.
Hidtil har Schmolz+Bickenbach kunnet save op til ø400 mm, så den nye sav kommer til at give en del ekstra muligheder hos Nørresundby-virksomheden.

- Saven er perfekt til at save stangstål i større dimensioner i alle stålkvaliteter, uanset om det er enkeltstyk eller større serier. Præcist på mål og leveret til aftalt tid. Dermed kan vi save alle dimensioner fra 10 mm til 530 mm. Fra vores centrallager i Tyskland kan vi fortsat save op til Ø1100 mm, forklarer salgsdirektør Hans-Henrik Brusholt og vurderer, at den nye sav giver en udvidelse af kapaciteten på 50 % i savens dimensionsområde.

Salgsdirektøren forventer dels, at de eksisterende kunder vil kunne få bedre service og kortere leveringstider med den nye båndsav, men samtidig vil han også trække nye kunder til. Det skal udover saven ske med en udvidelse af stållageret.

- Samtidig med investeringen i den nye sav udvides det lagerførte dimensionsområde af stangstål, så der ligger alle gængse dimensioner op til ca. 500 mm. Stangstålet lagerføres i kvaliteterne 20MnV6, 16MnCrS5, 34CrNiMo6+QT, 42Crmo4+QT samt C45 og S355, som både lagres som unormaliseret og normaliseret, fortæller Hans-Henrik Brusholt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094