23948sdkhjf

Nu arbejder Aalborg Industries igen på børsintroduktion

Hvis alt går vel, forventer ejerne af Aalborg Industries at kunne gennemføre en børsnotering til efteråret.
Tilbage i 2008 arbejdede ejerne af Aalborg Industries på en børsnotering af den nordjyske producent af kedler. Det skriver Børsen.

Finanskrisen satte imidlertid en effektiv stopper for de planer, men nu har aktiemarkederne stabiliseret sig så meget, at ejerne atter er begyndt at kigge på mulighederne for en børsintroduktion.

Måske til efteråret
- De seneste 12-18 måneder har vi ikke gjort noget. Men markedet er blevet noget bedre, og hvis det fortsætter og bliver mere stabilt, er det muligt med en børsnotering i 2010, måske til efteråret. Beslutningen er ikke truffet, og det vil tage tre-fire måneder fra det tidspunkt, vi beslutter at føre selskabet på børsen, til det sker, udtaler Denis Viet-Jakobsen, der er partner i kapitalfonden Altor, som ejer hovedparten af Aalborg Industries til Børsen.

Ved en børsintroduktion forventer Denis Viet-Jakobsen, at Altor selv vil beholde ca. en tredjedel af Aalborg Industries.

Altor ejer i dag ca. to tredjedele af Aalborg Industries. Resten ejes dels af LD Invest Equity og dels af virksomhedens ledelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095