23948sdkhjf

Crisplant skal levere sorteringsmaskine til Bestseller

Miljøet er i højsædet med Bestsellers nye Crisplant-løsning, der efter planen skal være færdiginstalleret, når modekoncernens nye distributionscenter åbner i 2012.
Det avancerede, ”grønne” automatiserede Logistics Centre, som bygges til modevirksomheden Bestseller, bliver udstyret med energirigtige, automatiserede transport- og sorteringssystemer, der leveres og installeres af Crisplant og TGW Systems Integration fra Østrig.

Gennem hele forhandlingsforløbet om dette projekt har Bestseller lagt speciel vægt på at kunne opnå de højeste standarder med hensyn til miljømæssig og samfundsmæssig ansvarlighed og samtidig sikre, at de ansatte får arbejdsbetingelser i særklasse. Derfor faldt Bestsellers valg på Crisplants sorteringsmaskine LS-4000E: Denne højhastigheds-sorteringsmaskine er baseret på en ny motorteknologi, der reducerer energiforbruget med 75 % i forhold til tilsvarende sorteringsmaskiner med konventionel motorteknologi.

Lavere distributionsomkostninger
Med investeringen i det nye Logistics Centre North (LCN) kan Bestseller reducere deres omkostninger til lagerføring og distribution, styre udsving i efterspørgslen, opnå en højere fleksibilitet i ekspeditionen af kundeordrer og indfri hurtigere leveringsterminer. Sidegevinsten er et sikkert arbejdsmiljø for de ansatte.

Systemet kan tilpasses til højere spidsbelastninger og er dermed også forberedt til at kunne stå mål med fremtidig vækst. Dermed sikres Bestsellers investering i det nye Logistics Centre samtidig med, at de miljømæssige følger af fremtidig ekspansion minimeres. Direktør for Logistic Systems hos Crisplant, Henrik Mortensen, udtaler:

- Bestsellers ledende principper om ansvarlig produktion og samfundsbevidsthed betyder, at der sættes meget høje mål for dette projekt. Det lave energiforbrug, som muliggøres med LS-4000E, spiller en afgørende rolle, når Bestseller ønsker at kombinere avanceret logistik med miljømæssig fornuftig praksis og samtidig vil understøtte en bæredygtig fremtid for Bestsellers ansatte, kunder, leverandører og naboer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11