23948sdkhjf

Lukker produktion: Op mod 150 mister jobbet hos Beumer Group

Producenten af bagage- og pakkesystemer Beumer Group (tidl. Crisplant) lukker sin produktion i Aarhus. Op mod 150 stillinger ser ud til at forsvinde.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Årsagen til lukningen er, at Beumer Group fremover kun vil have produktion i Indien, Kina og Tyskland.

Det er derfor kun de dele af virksomheden, som har med produktionen at gøre, der lukkes ned. Det betyder ikke desto mindre, at op mod 150 stillinger forsvinder. Det frygter både tillidsmand, Henrik Hagemann, og afdelingsleder fra Dansk Metal, Daniel Dallerup.

- Det har altid en stor betydning at lukke en produktion. Der er ikke kun tale om nogle timelønnede medarbejdere, for hvis man ikke skal lave produktion, så er der tegnere og underleverandører, der også bliver ramt. Det spreder sig som et spind, siger afdelingsleder fra Dansk Metal, Daniel Dallerup.

Fællestillidsmand Henrik Hagemann fortæller, at de ansatte efter udmeldingen, der kom i fredags, er gået i panik. Ikke mindst fordi der ikke sat tal på, hvor mange stillinger, det helt konkret kommer til at gå ud over.

Økonomidirektør Mads Christensen hos Beumer Group påpeger over for avisen, at lukningen har været kendt længe. Allerede i 2015 meldte ledelsen i Tyskland ud, at man kun ville producere tre steder i verden, og at Skejby ikke var et af de steder.

Han understreger derfor, at det ikke er, fordi det går dårligt i Aarhus, at Beumer Group vælger at lukke ned. Det er simpelthen en del af en strategi, som man vælger at føre ud i livet nu

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094