23948sdkhjf

JLM Teknik køber sig ind i ASP Produkt

Det nye samarbejde mellem JLM Teknik ApS og ASP Produkt A/S skal skabe et produkt- og servicesortiment, der fordrer eksport og vækst.
Virksomheden JLM Teknik ApS i Hobro har købt sig ind i Nibe-virksomheden ASP Produkt A/S.

Ejerkredsen i ASP Produkt A/S kommer fremover til at bestå af Vagn Asp, der fortsætter som direktør og daglig leder i Nibe, og JLM Teknik.

Komplet sortiment og udvidet service
ASP Produkts sortiment af mindre kraner for montering på ladbiler/trailer samt vakuumløftere for løft af fliser og diverse redskaber suppleres nu af JLM's indendørs løfte-løsninger samt en serviceafdeling, der varetager al lovpligtig eftersyn af løfteudstyr.

- Samarbejdet mellem JLM og ASP betyder, at vi nu kan tilbyde et bredere sortiment af både indendørs og udendørs løsninger samt specialløsninger og service til vores mange kunder, siger direktør Jan Bryld fra JLM Teknik.

Gradvis udvikling af samarbejdet og fokus rettet mod eksport
Udover et fælles sortiment af løsninger vil samarbejdet fra start også betyde, at løfteudstyret fra ASP vil kunne serviceres og få foretaget lovpligtige eftersyn fra serviceafdelingen i Hobro. Ellers er planen, at samarbejdet gradvist udvikles, så man bedst og mest effektivt udnytter de kompetencer, der er i virksomhederne. Dette betyder blandt andet, at administrationen og noget af produktionen flyttes til JLM Teknik inden for en årrække.

Både ASP Produkt og JLM teknik har store forventninger til, at man vil kunne opnå en stor vækst i de kommende år, hvor specielt eksport er et uopdyrket marked for produkter fra ASP Produkt.

- Fortsat høj kvalitet og et fornuftigt prisniveau i forhold til tilsvarende produkter vil sammen med en styrket produktionskapacitet betyde, at vi i samarbejde kan udnytte muligheder for effektivt at rette blikket mod eksportmarkederne, lyder det fra ejerne bag de to firmaer.

JLM teknik ApS producerer løfte- og håndteringsudstyr til stort set alle brancher, mens ASP Produkt hovedsageligt leverer løfteudstyr, der anvendes udendørs hos entreprenører, kommuner, ladopbyggere, anlægsgartnere og lignende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125