23948sdkhjf

Dantherm jagter ny kapital

Ledelsen hos Dantherm er i gang med at forhandle ny finansieringsaftale med koncernens banker. Det kræver ekstra kapital til nedbringelse af gæld.
Ifølge Børsen beløber Dantherms gæld sig til ca. ½ mia. kr., og af disse skal ca. halvdelen refinansieres inden næste årsregnskab, der præsenteres i marts.

Derfor arbejder koncernens bestyrelse med flere muligheder for at skaffe ny kapital, der kan få selskabet tilbage på ret kurs.

Frasalg er en mulighed
Bestyrelsesformand Jørgen Møller-Rasmussen forklarer, at man blandt andet vil forsøge at sælge ejendomme og ligeledes undersøger, om det er muligt at lave en aktieudvidelse. Men han afslører også, at det i princippet kan komme på tale at frasælge koncernens store forretningsområder; Filtration og Air Handling.

- Alle muligheder er i spil. En god bestyrelse har radaren ude hele vejen rundt. Alt kan tænkes, og der kan være tale om enkelte dele eller andet, udtaler Jørgen Møller-Rasmussen til Børsen.

Tidligere på ugen lykkedes det Dantherm at skaffe nye investorer til datterselskabet Dantherm Power, og derudover har man også arbejdet med omkostningsreduktioner og blandt andet afskediget medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079