23948sdkhjf

ESAB hædret af konsulenthus

Frost & Sullivan har tildelt ESAB titlen som ”verdens bedste partner til svejse- og skæresystemer til energisektoren 2009”.
Prisen uddeles på baggrund af ESAB’s produktion af svejse- og skæresystemer til energiproduktionsindustrierne, omfattende strøm, LNG-tanke, offshore og pipelineindustrier.

- Nøgle-præstationsdrivkraften har for ESAB været deres unikke produktrække som svar på de energispecifikke behov hos forskellige industrier, idet de er en one-stop-shop og har verdensomspændende fabrikationsfaciliteter. Det at yde en omfattende serviceportefølje til konkurrencedygtige priser, minimere maskiners nedetid og sikre kundefokuseret vækst har også spillet en central rolle for deres succes, bemærker Frost & Sullivans ledende forskningsanalytiker, Archana Chauhan.

ESAB har et af markedets største produktområder og har i løbet af det sidste år udvidet beholdningen ved at introducere yderligere en halv snes nye typer tilsats, udstyr og automatiseringsprodukter, der passer til de forskellige energiindustriers behov.

Derudover er ESAB’s udstyr og forbrugsvarer fremstillet under et strengt ISO 9001 kvalitetssikringsprogram, som understøtter deres anvendelse i industrier med høje korrosionshastigheder. Det at ESAB har fået ISO 14001-certificering gør, at virksomhedens udstyr og forbrugsvarer foretrækkes af energiindustrierne, da de sandsynligvis har de færreste svejsedefekter, er af højeste kvalitet og bedst egnet til højkorrosive anvendelser.

Om Frost & Sullivan Priserne
Frost & Sullivans pris for bedste partnere overrækkes hvert år til det firma, der har vist en dygtighed uden fortilfælde indenfor sin industri. Prisen er baseret på talrige faktorer omfattende firmaets forretningsudvikling, konkurrencestrategi, kundeservicetilfredshed og dominans indenfor en bestemt felt.

Kilde: ESAB - http://www.esab.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109