23948sdkhjf

MAN Diesel bag fejlslagent salg af støberi

Selvom man forhandlede med tre seriøse købere af støberiet hos MAN Diesel, er det ikke lykkedes at gennemføre et salg. Dermed er 100 arbejdspladser i Frederikshavn endeligt forsvundet.
Direktør Poul Knudsgard erkender over for Kanal Frederikshavn, at håbet om at bevare de 100 arbejdspladser på MAN Diesels støberi er brast.
Selvom man har forhandlet med hele tre købere, er det ikke lykkedes at gennemføre en handel.

- Vi har brugt ufatteligt meget energi på at sælge støberiet. Vi har været i kontakt med 90 virksomheder i Europa, men det er svært for industrien i hele Europa, og til sidst var der kun tre seriøse bud, men ingen kunne få økonomi i støberiet, beklager Poul Knudsgaard.

Det betyder for MAN Diesel at ovnene i støberiet nu er slukket og 100 medarbejdere har mistet deres arbejde.

MAN Diesels vil nu forsøge at sælge støberiets produktionsudstyr samlet. Lykkes det heller ikke, vil udstyret blive solgt stykvis.

I slutningen af marts vil MAN Diesel gennemføre en jobmesse, hvor man vil slå et slag for de 402 fyrede medarbejdere fra fyringsrunden i september samt de 100 fra støberiet.

- Der vil blive produceret et katalog over vores opsagte medarbejderes kompetencer, og vi håber, at der er nogle arbejdsgivere blandt de inviterede virksomheder, som vil finde disse kompetencer relevante for deres respektive virksomheder, oplyser kommunikationschef Christine Lunde, MAN Diesel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079