23948sdkhjf

Strategisk samarbejde giver større spændvidde

Technicon og Rosenstand Engineering har allerede landet de første opgaver.

Rosenstand Engineering med base i Århus N og Technicon i Hobro har givet håndslag på, at man i fremtiden vil arbejde meget mere sammen.

Samarbejdet skal være løftestang for større projekter og en bredere palette af ydelser.

Stort og hurtigt
Technicon, med Casper Hansen, i spidsen har kompetencerne indenfor automatisering og robotteknologi og udvikler og leverer turn-key automationsløsninger til industrien. Rosenstand Engineering, ført an af Steen Rosenstand, har stor erfaring som rådgivende ingeniør til industrien med fokus på produktudvikling og udstyrsudvikling – herunder løfte- og transportudstyr.

- Sammen kan vi løfte større opgaver hurtigere. Vi samarbejder p.t. omkring udvikling af udstyr til simulering af ekstreme transport-situationer, samt styrkeberegning af automationsudstyr, fortæller direktør Steen Rosenstand fra Rosenstand Engineering.

Derudover skal Technicons værksteds- og leverandørsetup gøre det muligt, at fremstille prototyper og udstyr lige fra 3D-printede plastemner til store stålkonstruktioner langt hurtigere end det er muligt i dag.

Fra praktikant til samarbejdspartner
Begge virksomheder både Technicon og Rosenstand Engineering er startet af maskiningeniører og bygger på maskiningeniør-knowhow.

Technicon har eksisteret siden 2011, mens Rosenstand Engineering er en forholdsvis ung virksomhed, der først så dagens lys i 2017. Men de to direktører har kendt hinanden længe.

- Jeg har kendt Casper (Hansen, red.) siden jeg for cirka seks år siden ansatte Casper som ingeniørpraktikant i en anden virksomhed. Casper var en utrolig dygtig praktikant, så det var oplagt at tage fat i ham og etablere et samarbejde, når vi nu begge var medejere af ingeniørvirksomheder, fortæller Steen Rosenstand, der ser frem til det fremtidige samarbejde. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078