23948sdkhjf

Babcock & Vilcox Vølund foretager strategisk opkøb

Babcock & Wilcox Vølund styrker sit fokus på vækst, kompetencer og sin produktportefølje gennem et strategisk opkøb af Götaverken Miljö AB.
Babcock & Wilcox Vølund A/S har i dag overtaget alle aktier i Götaverken Miljö AB i Göteborg fra the Sixth Swedish National Pension Fund.

Den opkøbte virksomhed beskæftiger en række specialister inden for rensning af røggas og genindvinding af energi. Hermed både supplerer og udvider Babcock & Wilcox Vølund sin vifte af produkt- og serviceydelser til kunderne i clean-tech industrien i hele verden. Parterne ønsker ikke at oplyse yderligere om den aftalte pris pr. aktie eller andre detaljer i forbindelse med transaktionen.

Et perfekt match
Med overtagelsen af Götaverken Miljö AB (GMAB) har Babcock & Wilcox Vølund A/S taget et stort skridt frem mod sit strategiske fokus på både vækst og udvikling af virksomhedens globale portefølje af produkter og serviceydelser inden for cleantech sektoren. Götaverken Miljö AB vil videreføre sine aktiviteter med uændret ledelse, medarbejdere og virksomhedsnavn.

- Vi har i mange år kendt Götaverken Miljö som en meget kompetent, respekteret og højt specialiseret virksomhed, og virksomheden har været involveret som leverandør af teknologi til rensning af røggas- og udstyr til genindvending af energi i flere af vores projekter over hele kloden. GMAB passer derfor perfekt til Babcock & Wilcox Vølunds strategi og organisation, siger John Veje Olesen, administrerende direktør i Babcock & Wilcox Vølund A/S og ny formand for bestyrelsen i GMAB.

- Med GMAB får vi tilført in-house ressourcer og kompetencer i verdensklasse inden for cleantech industrien. Derfor er det en glæde for os alle at byde vores nye, svenske kolleger i Göteborg velkomne til en ny og spændende fremtid, tilføjer han.

Øget fokus på klimavenlige løsninger
Sammen med eksperterne fra GMAB bliver Babcock & Wilcox Vølund fremover i stand til at tilbyde sine kunder endnu mere klimavenlige løsninger – herunder rensning af røggasser.

GMAB har sin oprindelse i Götaverken, en stor svensk industrikoncern, som omfatter skibsværfter og kedel-producenter. I dag omfatter virksomhedens vigtigste kundesegmenter anlæg til forbrænding af husholdnings- og industriaffald og farligt affald.

Virksomheden har været aktiv inden for sine nuværende forretningsområder siden 1988 - og i sin nuværende form siden 2003. I 1998 blev GMAB overtaget af de the Sixth Swedish National Pension Fund i Sverige.

Kilde: Babcock & Vilcox Vølund

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078