23948sdkhjf

Preben Z indgår aftale med italiensk leverandør

Preben Z har indgået en agenturaftale med en italiensk leverandør, Eurofimet, som fremstiller affedtningsanlæg til kombineret vask og tørring af emner. Anlæg, der kan kobles direkte på produktionslinien.
Preben Z har indgået en aftale med den italienske leverandør Eurofimet vedrørende automatiske vaske- og tørringsanlæg, der kan kobles direkte på produktionslinien.

Anlæggene er meget kompakte og desuden prisbillige, idet de er udviklet til at indgå i fuldautomatiske produktionslinier, hvor de opstilles ved hvert enkelt bearbejdningsanlæg. Derved overflødiggøres intern transport i overensstemmelse med lean-princippet.

De italienske affedtningsanlæg, som er fremstillet i rustfrit stål, findes som både tromleanlæg med variabel hastighed og gennemløbsanlæg, så slagfølsomme emner kan affedtes skånsomt. Emnerne spules grundigt med vaskevandet på alle flader og tørres før de automatisk afleveres videre til den næste proces i produktionslinien.

Anlæggene kan også leveres med olieskimmer og grovfiltrering af vaskevandet før recirkulering hvilket er aktuelt ved meget fedtede emner og ved store styktal.

Kilde: Preben Z. Jensen A/S – www.prebenz.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095