23948sdkhjf

Dansk Plade Team fastholder millionoverskud

På trods af krisen har Dansk Plade Team fastholdt en stabil udvikling. I 2008/2009 blev det til et tocifret millionoverskud.
Dansk Plade Team er godt på vej til at styre sikkert gennem krisen. I hvert fald viser seneste regnskab, at man næsten når samme højder som i 2007/2008, hvor man hentede en bruttofortjeneste på 14,7 mio. kr. og et resultat før skat på 5,0 mio. kr.

På vej med nyansættelser
- En stor del af grunden til at vi kommer ud med et så godt resultat er, at det har lykkedes os at rette til i tide, da nedturen startede, siger direktør Max Møller.

- Vi har været tvunget til at tænke organisationsstrukturen igennem og har derfor foretaget en reorganisering, hvor vi har taget nogle bevidste valg om, hvordan vi mener, at vi bedst kommer videre – og gearer organisationen, så vi er klar, når salget igen eskalerer – lige nu har vi især fokus på vores salgsorganisation, uddyber han.

Blandt andet arbejdes der på at ansætte flere sælgere, men Max Møller understreger, at man ikke blot ansætter den første, den bedste. Der skal være tale om personer med den rette indstilling, og som kan give kunderne den rette vejledning til at optimere deres produktion.

Optimering af maskinprogrammet
I processen med reorganisering af salgsafdelingen bliver Dansk Plade Teams maskinprogram også gået efter i sømmene. Som et nyt tiltag kommer der et nyt agentur for automatisering af kantpresser med robot. Dette forventer Max Møller sig meget af og vil offentliggøre dette i nærmeste fremtid.

- Vi ser positivt på fremtiden. Vi tror dog stadig, at det vil være begrænset med ny-salg af store produktionsanlæg i Danmark i starten af næste år – men vi kan mærke, at salget er begyndt at rykke sig – der er stor efterspørgsel på vores brugte maskiner – og det er her, opsvinget starter igen, forklarer Max Møller.

De sidste måneder har Dansk Plade Team solgt 26 maskiner, hvoraf ca. 75 % er brugte maskiner, som giver godt med arbejde til virksomhedens montører.

Nyt domicil
Samtidig har virksomhedens bestyrelse besluttet at bygge et nyt firmadomicil. Byggeriet vil blive sat i gang i starten af det nye år. Her vil der blive lavet god plads på kontoret og stor lagerhal med showroom.

- Det er et ønske, at vi bygger, så vi er sikret nogle år frem – men der skal kunne være muligheder for udvidelse, da der er mange fremtidige tiltag i koncernen, siger Max Møller.

- Vi ser lyst på fremtiden i DPT – vi er en økonomisk stærk spiller på markedet – og det benytter vi os af i øjeblikket, da det er muligt at gøre mange gode indkøb og opkøb, slutter Max Møller.

Kilde: Dansk Plade Team - http://www.dptas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093