23948sdkhjf

Deltagelse på Elmia gav kontant udbytte

Elmia Subcontractor 2006 var velbesøgt og viste sig igen at være det rigtige sted at udstille for underleverandører, der har internationale ambitioner. Svend Andersen Værktøj A/S fik skabt gode kontakter og hev flere kontrakter med sig hjem.
Elmia Subcontractor er Nordeuropas største messe med 18.000 besøgende fra en lang række lande. Den bar i år tydeligt præg af, at skandinavisk industri er ved at komme op i omdrejninger.

Det blev til flere kontrakter
En af de trofaste udstillere på CFU fællesstanden er Svend Andersen Værktøj A/S (SAV), og de fik kontant udbytte med sig hjem. I løbet af to dage fik de hevet en kontrakt hjem på levering af værktøj til en svensk virksomhed på et ganske betragteligt beløb. Leverancerne starter allerede i denne uge.

SAV fik desuden skabt en række andre stærke kontakter, hvoraf mindst én forventes at føre til en ordre inden jul.

SAV er specialist i hurtig fremstilling af trykstøbe-værktøjer og kan hjælpe kunderne på rekordtid med såvel værktøjer som fremstilling af prototyper i større antal med slutprodukt egenskaber på trykstøbemaskiner op til 600T lukkekraft.

Elmia Subcontractor 2007
Andre danske virksomheder var i år på Elmia for at snuse lidt rundt. Bjarne Caspersen og Roar Jensen fra Almexa, som fremstiller komponenter i aluminium og rustfri stål, var blandt de besøgende.

De var ikke i tvivl om, at messen var det rette sted for dem at udstille. Og den mulighed står åben i 2007, hvor CFU igen arrangerer en fællesstand for danske underleverandører.

Læs mere om Elmia Subcontractor 2007 på http://www.underlev.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.117