23948sdkhjf

Dacapo Steel accelererer kraftigt

Dacapo Steel i Silkeborg accelererer kraftigt. Ikke mindre end fire nye sælgere og en indkøber tiltræder i disse uger nyoprettede stillinger hos den unge ekspansive rustfrie stålgrossist.
Ansættelsen af disse erfarne kræfter er i naturlig forlængelse af Dacapo Steels forretningsplan, der fra start blandt andet har fokuseret kraftigt på kompetente medarbejdere, lave enhedsomkostninger og ikke mindst konkurrencedygtige priser.

Størst i Skandinavien
Skridtet skal ses som endnu et ambitiøst, men kontrolleret, skridt på vej mod målet, der er at blive den største rustfrie grossist i Skandinavien.

- Vores evne til, i samarbejde med vore gode leverandører, at vokse kraftigt har gjort at vi i dag er fuldt ud accepteret i branchen som en væsentlig aktør. Det, sammen med vores åbne organisation, ligefremme kommunikation og pionerånden i dagligdagen er årsagen til, at så erfarne folk har søgt til Dacapo, udtaler Adm. Direktør Kristian Sylvest.

- Det er klart, at en kapacitetsforøgelse med tre eksterne sælgere af denne kaliber, forpligter hele organisationen. Ressourcerne på kryds og tværs af firmaet skal opgraderes. Derfor har vi bl.a. valgt at oprette yderligere én ny intern salgsstilling, til at starte med, og yderligere en ny indkøbsstilling.

Dacapo Steel der blev grundlagt i foråret 2003 omsætter i 2006 for ca. 250 mio. kr. Der er i dag 38 ansatte, og selskabet har salgskontorer i Malmø og Stavanger.

Rustet til fremtiden
- Man kommer ikke ind i en ekstremt konkurrencepræget branche som den rustfrie, uden at det koster. Og det har kostet. De første to fulde regnskabsår var ikke noget at prale af, men acceptable - omstændighederne taget i betragtning, siger Kristian Sylvest og fortsætter:

- I år får vi, som alle andre et rigtig godt år. Men endnu vigtigere er det, at vi har optimeret vores systemer og vores strategi, så vi er endnu bedre rustet til fremtiden.

Dacapo Steel træder pr. 1.1.2007 for alvor ind på hovedmarkedet for rustfrit stål, nemlig plademarkedet. Lageropbygningen har længe været i gang, men forventningerne til en fremtidig markedsandel er ikke over-ambitiøs.
- Vi ønsker ikke at starte en priskrig på denne produktgruppe. Vi ønsker at være en total leverandør, på linie med vore øvrige konkurrenter. Så kommer salget og markedsandelen af sig selv, pointerer Kristian Sylvest.

Dacapo Steel har taget yderligere et grundlæggende skridt. Den 2. december begyndte selskabet nemlig at distribuere en stor del af det danske salg selv.

Se den nye medarbejderstab på Dacapo Steels hjemmeside www.dacaposteel.dk



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078