23948sdkhjf

Dansk virksomhed hiver nye kontrakter i land på Elmia

H. Sindby & Co., der er en profil- og beslagleverandør til både jern- og metalbranchen samt træbranchen, deltog på dette års Elmia messe i Sverige med et væld af produkter. Det er 7. gang virksomheden deltager i den årlige messe – og denne gang var den største succes indtil videre.
H. Sindby & Co. deltog for 7. gang i træk på dette års Elmia-messe i Jönköbing i Sverige, og messedeltagelsen gik over alle forventninger. Virksomheden satte nemlig en rekord i nye kontrakter erhvervet på messe.

- Dette års Elmia-messe var en absolut succes for vores virksomhed. Vi har kom hjem med 87 nye kontrakter, og det er det største antal nye kontrakter, vi nogensinde har fået på en messe. Herudover fik vi 42 forespørgsler på værktøj, som, vi selvfølgelig håber, vil udmønte sig i ordrer, forklarer adm. direktør Keld Larsen fra H. Sindby & Co.

H. Sindby & Co. har en simpel opskrift på, hvordan de får kunder og andre besøgende over til deres stand på messen. Opskriften, som de fulgt, siden de startede på Elmia-messen for syv år siden, går ud på at præsentere en bred vifte af forskellige produkter på standen – både ældre og nye produkter – for både jern og metalbranchen samt træbranchen.

- Folk bliver tiltrukket af mange produkter, så vi præsenterer altid et bredt udvalg af både gamle og nye produkter på vores stand. I år fremviste vi blandt andet nye profiler og rustfrie beslag. Folk kan godt lide at røre ved produkterne, og når de ser mange produkter, kommer de automatisk hen for at mærke på dem, fortæller Keld Larsen.

Selvom det er syvende gang H. Sindby & Co. har deltaget i Elmia-messen, har dette års messedeltagelse overrasket direktør Keld Larsen så positivt, at han allerede under messen, reserverede plads til virksomhedens stand til Elmia-messe 2007.

- Jeg har booket en god plads til virksomheden til næste års Elmia-messe. Det er en plads, hvor der er en masse trafik af mennesker. På den måde sikrer vi os, at vi igen kan få mange kunder til standen og får flere kontrakter i hus, afslutter Keld Larsen.

Læs mere om H. Sindby & Co. på virksomhedens hjemmeside www.sindby.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063