23948sdkhjf

Slyngrensningsanlæg af dimensioner

3N Lakering er i fuld gang med at udvide faciliteterne på Industrivej i Thisted. Det nye produktionsareal bliver på 1.200 kvadratmeter og kommer bl.a. til at rumme Danmarks største slyngrensningsanlæg.
3N Lakering er i gang med at udvide sit produktionsareal med 1.200 ekstra kvadratmeter. Nybygningen opføres bag ved de eksisterende faciliteter på Industrivej i Thisted.

Nybyggeriet hos 3N Lakering blev påbegyndt i uge 38 og forventes færdig marts måned 2007.Det er en stigende efterspørgsel på de store emner, der har fået ejerleder i 3N Lakering, Morten Nielsen, til at investere i de nye rammer Og der står allerede kunder klar til at aflægge ordrer, røber han over for Metal Supply.

I dag kan 3N Lakering klare emner i størrelsen 2,3x2,5x4,5 meter. De nye faciliteter betyder, at de i fremtiden vil være i stand til at tage emner op mod 3x3x7 meter med en vægt på op mod 2 ton.

Den nye bygning kommer endvidere til at indeholde Danmarks største slyngrensningsanlæg, og det betyder lettere arbejdsgange for de ansatte fremover.

I dag foregår disse processer manuelt, men de bliver nu automatiserede, og derved bliver der bedre tid til at lakere.

Slyngrensning eller sandblæsning er en proces, der sikrer emnerne en ren og ru overflade, og som sikrer at lakken bedre kan binde.

Kilde: 3N Lakering – http://www.3nlakering.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062