23948sdkhjf

YIT lancerer CNC- og robotservice til industrien

Hvis pakkerobotten eller drejebænken bryder sammen, kan danske industrivirksomheder fremover hente hurtig hjælp hos YIT. Servicevirksomheden, der er blandt Nordens største, har netop lanceret en CNC- og robotservice.
Dansk industri står midt i en stor forandringsproces, der betyder oprustning med moderne teknologi.

- Globaliseringen og den skærpede konkurrence fra udlandet betyder, at flere og flere virksomheder opruster med moderne teknologi, maskiner og robotter,forklarer sektorchef i YIT, John Essemann.

Tendensen medfører en øget efterspørgsel på akut service og vedligehold af den avancerede teknologi. For at imødekomme den teknologiske oprustning har YIT netop etableret et kompetencecenter for CNC- og robotservice.

Den dækker over hurtig nødhjælp til de avancerede styringer, på elektronisk styrede maskiner og robotter inden for blandt andet metal-, træ- og fødevareindustrien. Desuden omfatter servicen planlagt vedligehold, opgraderinger eller udbygninger.

YIT lancerer CNC- og robotservice til industrien. Reaktionstiden er altafgørende
Hvis uheldet er ude, er reaktionstiden altafgørende for, om en defekt maskine stopper produktionen helt eller delvist, og det kan koste dyrt.

- Derfor er det essentielt at have god adgang til reservedele og have servicemedarbejdere tæt på kunderne, så vi kan få maskinen tilbage i drift så hurtigt som overhovedet muligt, fortæller John Essemann.

Positiv modtagelse giver store forventninger
Der har da også kun været få stille øjeblikke for YITs medarbejdere, som siden starten har været i kontakt med en lang række virksomheder. Den positive modtagelse betyder, at YIT har ambitioner om at øge antallet af medarbejdere på området fra de nuværende tre til op mod 15 inden for det næste år.

- Efterspørgslen er stor, og virksomhederne har taget utrolig godt imod vores nye koncept. Tidligere skulle kunderne selv koordinere mange teknikere og underleverandører, og derfor varede et maskinnedbrud ofte længe. Nu kan de i stedet ringe til ét nummer, og det er et stort plus, forklarer sektorchefen.

Robotservice lige på trapperne
YIT har i første omgang fokuseret på service af CNC-maskiner, men det varer ikke længe, før man for alvor tager fat på akut service og vedligehold af industrirobotter. For begge serviceydelser gælder det, at YITs service omfatter alle kendte typer af maskiner og industrirobotter på markedet.

- Vi har kontakt til en lang række kunder, som bruger robotter i deres produktion, og som allerede er klar til at samarbejde med os om service og vedligehold, siger John Essemann.

Kilde: Kragelund Kommunikation

Læs mere om: YIT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063