23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bilwinco A/S
Allan Clausen (økonomidirektør i Bilwinco Holding A/S) er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem er i stedet Kresten Mogensen.

Dansk Auto-Værn A/S
Poul Kirkegaard (direktør i Pbk Invest ApS) er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Frederik Andersens Maskinfabrik A/S
Graham Walter Cunningham (ny formand), Laine Norman McCooke, Thomas Olufsen Meyer, Alistair Murray og Louis F. Sander er alle indtrådt i bestyrelsen.

International Farvefabrik A/S
Simon Alistair Parker er udtrådt af bestyrelsen, mens Cathrine Evelyn Dahlskog Gustafsson er indtrådt. Hun er samtidig udnævnt som ny formand.

Metso Denmark A/S
Bo Christoffer Ribbing er udtrådt af bestyrelsen, hvor René Gissinger er indtrådt. Han er samtidig udnævnt som ny formand.

Udbudsrådet
Jørgen Lindegaard er udnævnt som ny formand for Udbudsrådet. Han får dermed en central rolle i arbejdet for at fremme konkurrencen om offentlige opgaver og sikre bedre og mere effektive metoder til at løse opgaverne.

YIT A/S
Allan Hansen, 47 år, er ansat som afdelingschefchef og skal være med til at imødekomme stor efterspørgsel inden for energitjenester og bygningsautomation. Han kommer fra et job som projektchef hos Tre-For.

YIT leverer integrerede tekniske løsninger og serviceydelser indenfor el, vvs og ventilation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08